• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

Tabere studentesti

Ministerul Tineretului  şi Sportului – Direcția Programe şi Activități pentru Studenți  organizează, prin Casele de Cultură ale Studenților şi Complexul Cultural Sportiv Studențesc  "Tei", în perioada vacanței de vară 2013, Programul "Tabere Studențeşti".  Aceste tabere se desfăşoară la mare şi la munte.

Universitatea "Lucian Blaga" a primit 147 de locuri la 7672 studenți (6071 studenți licență şi 1601 studenți master). Aceste locuri sunt alocate în funcție de rezultatele obținute la învățătură şi de activitatea depusă în cadru organizat la diverse manifestări culturale, artistice, ştiințifice sau sportive, excepție făcând cazurile sociale. În perioada taberelor studențeşti, studenții beneficiază în mod gratuit  de cazare şi masă.

 Studenții interesați de ocuparea unui loc gratuit în cadrul Programului "Tabere Studențeşti" trebuie să completeze o cerere tip, cerere ce se va găsi la secretariatele facultăților până la data de 28 iunie.

Mult succes participanților!

Andreea Barbu

Comentarii