• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Târgul de Cariere la a doua ediţie

Târgul de Cariere la a doua ediţie

Anul 2013 a adus în atenţia sibienilor două ediţii ale Târgului de Cariere. Peste 20 de angajatori au fost prezenţi la evenimentul desfăşurat în perioada 13-14 noiembrie, la Centrul de Afaceri.

Aproximativ 300 de locuri de muncă au fost prezentate, majoritatea cu locaţie în Sibiu, însă companiile au adus şi posibilitatea de deplasare în afara ţării.  Studenţii şi  absolvenţii au fost principalii candidaţi vânaţi de către companii, indiferent de experienţa dobândită. Majoritatea joburilor au fost în domeniul economic, inginerie, IT sau pentru vorbitori de limbi străine.

În cadrul Târgului de Cariere au fost prezente şi ofertele de internship plătit, voluntariat, workshop sau consultanţă gratuită în carieră, astfel încât viitorii angajaţi să se pregătească pentru situaţii de criză sau luare a deciziilor, dar şi să îşi dezvolte capacităţile personale de interacţiune cu alţi angajaţi.

Târgul de Cariere este un program naţional, urmând că următoarele întâlniri să aibă loc în Timişoara şi Bucureşti.

Alina Cobuz

 

Poze atasate
Târgul de Cariere la a doua ediţie
Târgul de Cariere la a doua ediţie
Târgul de Cariere la a doua ediţie
Comentarii