• CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

TechFest la Sibiu

TechFest la Sibiu

Microsoft va organiza la Sibiu, în 6 şi 7 martie, festivalul iubitorilor de tehnologie - "TechFest", în colaborare cu Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu.

Evenimentul debutează joi, ora 9:00, în Aula "Avram Iancu" din cadrul Facultății de Litere, cu programul Windows Platform Stage, care dezvăluie informații despre evoluția Windows pe diverse ecrane, despre Office şi Windows în Cloud sau despre oportunitățile oferite de Microsoft.

Professor's Stage este o secțiune dedicată profesorilor, cu începere la ora 14:00, ce presupune prezentarea celor mai noi tehnologii Microsoft şi exemplificarea modalităților prin care acestea pot fi folosite pentru a optimiza experiența de învățare a studenților.

Cea de-a doua zi de "TechFest" va începe la ora 9:00, în sala A26 din cadrul Facultății de Științe, printr-un training ce propune discuții despre dezvoltarea de aplicații  Windows 8 şi Windows Phone. Microsoft anunță că se vor aborda, printre altele, aspecte ce țin de design, de munca propriu-zisă în programele necesare construcției de aplicații sau o serie de lucruri indispensabile dezvoltatorilor web.

Dupa Sibiu, evenimentul continuă în alte 3 mari universități din țară, respectiv din Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca. Programul complet şi formularul de înscriere pot fi găsite la adresa www.microsoft.com/romania/Techwave.                                         

Paul Opricean

Comentarii