• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

ULBS pe podium la concursul "In Extenso"

ULBS pe podium la concursul "In Extenso"

Studenții de la Informatică ai Facultății de Științe au participat la a XIII-a ediție a Sesiunii Naționale de Comunicări Științifice In Extenso. Concursul s-a desfăşurat în perioada 12-13 aprilie la Alba Iulia. S-au prezentat cu 3 lucrări obţinând 2 premii şi o menţiune.

Premiul I a fost obţinut de Stanciu Mihai, anul II,  master,  Specializarea Sisteme şi Tehnologii Informatice cu lucrarea "Implementarea unui windows forms designer şi compilarea decompilarea în net ", coordonat ştiințific prof. dr. Dana Simian.

Premiul II a fost obținut de Popa Adrian , anul II,  licență  Specializarea Informatică,cu lucrarea "Programarea şi crearea imprimantelor CNC pe 3 axe", coordonator ştiințific prof. dr. Dana Simian.

Mențiunea a fost obținută de Radu Daniel Nistor şi  Nechifor Vasile Nicuşor, studenți în anul II, master, Specializarea Sisteme şi Tehnologii Informatice Avansate,cu lucrarea “3D interior design şi aplicație grafică pentru design interior" , coordonator ştiințific prof. Dana Simian.

Participarea studenților sibieni de la programul de licență şi master în domeniul informatică la manifestarea ştiințifică de la Alba Iulia cu lucrări situate printre primele clasate, a devenit o tradiție.

Premiile cucerite atestă, din nou, seriozitatea şi valoarea academismului sibian.

 

Mătea Carmen Diana 

 

Comentarii