• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

Un strop de studentie pe timp de vara

Un strop de studentie pe timp de vara

Şcoala de Vară "Alege-ţi cariera Smart" a luat naştere din dorinţa de a le facilita elevilor decizia cu privire la viitoarea facultate şi mai târziu profesie pe care o vor urma. Aceasta a fost cea mai potrivită ofertă pe care universitatea a întreprins-o în acest sens.

Universitatea "Lucian Blaga" a fost cucerită de elevi de liceu din toată ţara, timp de patru zile. Elevii au vizitat fascinaţi toate facultăţile, gustând din viaţa de student cu bune, cu emotii, cu stresul unui deadline şi bucuria de a trăi la fel ca "oamenii mari". “Experienţa aceasta m-a ajutat foarte mult să  îmi schimb impresia despre multe facultăţi şi în acelaşi timp, să îmi întăresc opinia cu privire la facultatea mea de viitor", a spus entuziasmat Gatea Mihai, unul dintre elevi.

Entuziasmul elevilor şi impactul pe care l-a avut programul asupra lor constituie cele mai bune motive care ne fac să credem că Şcoala de Vară va avea un progres strălucitor. "Am o părere foarte bună despre acest program şi pe viitor cu siguranţă va lua amploare. Voi încuraja şi alţi elevi să participe", a opinat Bogdan Salău.

S-a terminat un ciclu de Şcoala de Vară. Ne pregătim pentru următorul, liceeni de pretudindeni, oriunde v-ati afla!

 

 Redacția

 

Comentarii