• CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Workshop Botanică

Elevii participanți la "Școala de Vara" au avut ocazia de a învăța câte ceva despre botanică.

Acest lucru a fost posibil datorita workshop-ului susținut de prof. univ. dr. Mihai Crăciunaşu. Acesta profesează în cadrul departamentului de Ecologie, Protecția Mediului şi Biologie al Facultății de Științe, ULBS.

În workshop-ul susținut elevilor, acesta a captat atenția împărțind o serie planşe, care ilustrau diverse specii de plante, atât în mediul lor natural, cât şi în detaliu.

În prima parte a orei, profesorul a prezentat elevilor pe scurt cu ce se ocupa botanica, oferind câteva informații generale despre clasificarea, funcția şi asocierea plantelor.

  Partea a doua a cursului, a constat în descoperirea lumii microscopice. Mihai Crăciunaşu a fost foarte deschis pe tot parcursul activității, interacționând cu elevii. Aceştia au reuşit să descopere beneficii plantelor.

Activitatea s-a încheiat cu un val de aplauze şi zâmbete din partea elevilor.

 

Brânduşa Bungărdean

 

Comentarii